In de wijk Delfshaven gaan we een nieuw project starten: De Wijkcultuurschool. Hier kan je een korte periode (6 maanden) lessen volgen in Muziek, dans, beeldende kunst en theater. Ieder blok duurt 3 maanden, je krijgt dan wekelijks 2 verschillende lessen achter elkaar. Zo krijg je een goed idee van wat er allemaal te doen is in jouw wijk. We helpen jou ook bij de aanvraag van Jeugdfonds Cultuur mocht dat nodig zijn.
Vond je iets super leuk? Dan helpen we jou ook om jou na de wijkcultuurschool aan te melden bij de cultuuraanbieder zodat je langer door kan met jouw favoriete activiteit.

Kinderen uit groep 4 t/m 8 kunnen zich hiervoor opgeven. Dit is elke dinsdag van 15.00-16.45 uur bij ons op school. Dit duurt 12 weken. Het eerste blok heb je van 15.15-16.00 uur muziekles van meester Joao en het tweede blok van 16.00-16.45 uur een theaterles van het Hofplein theater. Of andersom eerst de theaterles en daarna muziekles. Je kunt je alleen opgeven voor beide onderdelen voor 12 weken. De aanmelding gebeurt digitaal via de QR-code op de flyer. Gelukkig kan juf Yamina van Team Toekomst u hierbij helpen. Zij is op maandag- en dinsdagmiddag en donderdagochtend bij ons op school aanwezig om u hierbij te helpen.
De kosten van € 150,00 wordt door het Jeugdfonds Cultuur voor uw kind betaald.

Comments are closed.